В Одеcі у хабарництві викрили прокурора військової прокуратури

У четвер, 25 червня, прокуророві відділу Військової прокуратури Південного регіону повідомлено про підозру за вимагання та одержання 7,5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Оперативниками управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно зі слідчими теруправління ДБР, розташованого у м. Києві, та обласним управлінням СБУ за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора було задокументовано злочинну діяльність прокурора відділу Військової прокуратури Південного регіону України. Прокурор, користуючись своїми повноваженнями, налагодив корупційну схему вимагання коштів з підприємців.

В межах кримінального провадження правоохоронці задокументували два факти вимагання та одержання від підприємців неправомірної вигоди – 2,5 та 5 тисяч доларів США за невтручання у їх господарську діяльність.

25 червня прокуророві відділу військової прокуратури було вручено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Департамент стратегічних розслідувань Н
аціональної поліції України

You may also like...