Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Одесі чоловіка затримали за підозрою у сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчиною

Ілюстративне фото

За клопотанням слідчих суд помістив фігуранта під варту. За скоєне йому загрожує до семи років увʼязнення.

Про подію минулого тижня до поліції повідомила мати 15-річної дівчини, якій та довірилася і того ж дня розповіла, що з нею сталося.

На пошуки зловмисника оперативникам відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції №1 знадобилося декілька годин. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 47-річний одесит.

Поліцейські встановили, що блукаючи містом, чоловік вживав алкогольні напої та, помітивши на одній із вулиць Приморського району неповнолітню незнайомку, завів з нею розмову. Дівчина повідомила чоловіку, що мусить йти в центр міста і він запропонував провести її коротшим шляхом, а по дорозі  затягнув неповнолітню до закинутої будівлі та, не дивлячись на супротив дівчини, вчинив відносно неї насильницькі дії сексуального характеру.

«Ми затримали зловмисника в процесуальному порядку та на підставі достатньої кількості доказів під керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч.3 ст.153 Кримінального кодексу України, тобто у сексуальному насильстві, вчиненому щодо неповнолітньої особи без її добровільної згоди. За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років. Суд задовольнив наше клопотання і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває»,- повідомила слідча територіального підрозділу поліції Валерія Булига.

Одеське районне управління поліції №1

Exit mobile version