Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Одесі водій «покатав» на капоті співробітника ТЦК: травмований військовий дав покази

Вранці 24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався інцидент: чоловік кілька сотень метрів провіз співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на капоті.

Джерело: Одеський обласний ТЦК та СП в Facebook, відео з соцмереж.

В ТЦК та СП стверджують, що на законні вимоги спільної групи оповіщення їхніх військовослужбовців і представників Національної поліції надати документи, що підтверджують особистість та військово-облікові документи, водій транспортного засобу продовжив рух.

На оприлюдненому відео, водій автомобіля, та його супутниця в свою чергу кажуть, що військовий нібито погрожував їм зброєю.

В ТЦК та СП заявили, що в результаті інциденту їхній військовослужбовець отримав травми. Потерпілий вже надав свідчення:

“Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим!

Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов’язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України”. // УП

Exit mobile version