Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Одесі зловмисник намагався пограбувати ювелірну крамницю

Ілюстративне фото

Правопорушник втік з магазина з ювелірною прикрасою вартістю майже 40 тисяч гривень. Його спинили неподалік від місця скоєння злочину. За замах на грабіж в умовах воєнного стану чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Подія сталася вдень в одному із торговельних центрів у Приморському районі міста. 53-річний одесит зайшов до магазина під виглядом покупця та попросив у консультанта золоту каблучку нібито для огляду і подальшого придбання. Вдягнув прикрасу на палець, якийсь час робив вигляд, що розглядає, а потім кинувся тікати.

Наздогнали правопорушника охоронці торговельного центру, які і викликали на місце події слідчих.  Поліцейські вилучили викрадене майно вартістю майже 40 тисяч гривень та після проведення необхідних заходів повернули в магазин.

Фігурант планував каблучку продати. Поліцейські повідомили йому про підозру у закінченому замаху на відкрите викрадення чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Згідно з ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

Одеське районне управління поліції № 1

Exit mobile version