Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Одесі змінено контакти у спеціалізованому центрі з розшуку осіб, зниклих за особливих обставин

У спеціалізованому центрі з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, створеному в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, змінені контактні номери телефонів.

Нині отримати консультацію громадяни можуть, зателефонувавши за номерами 048-779-43-62 або 099-650-35-68.

Нагадаємо, що у поліції Одещини працює спеціалізований центр (група) з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. У його складі представники слідчих, оперативних та інших підрозділів поліції. Основним їхнім завданням є розшук військовослужбовців, з якими втрачено зв’язок, які могли загинути або потрапити в полон.

Центр зосереджений на комунікації з родинами, які втратили зв’язок зі своїми близькими, що перебували в зоні проведення бойових дій, зборі детальної інформації про розшукуваних, відборі біологічних зразків та проведенні інших слідчих заходів, аби підвищити результативність розслідування проваджень, які слідчі розпочинають за кожним фактом зникнення, викрадення або взяття у полон захисників України. Окрім комунікації із родичами зниклих безвісти, його представники також співпрацюють з колегами з інших областей України, у тому числі тими, які працюють на прифронтових територіях.

Щовівторка з 10:00 до 13:00 години у приміщенні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області, що на проспекті Шевченка, 8 Г в Одесі, проводиться особистий прийом громадян представниками центру. Близькі та родичі зниклих військовослужбовців можуть отримати необхідну консультацію та допомогу, пов’язану з розслідуванням кримінальних проваджень.

Як було зазначено вище, консультацію громадяни також можуть отримати, зателефонувавши за номерами 048-779-43-62 або 099-650-35-68.

Прийом дзвінків здійснюється з 09.00 до 18.00 години з понеділка по п’ятницю.

Крім цього, родичі військовослужбовців так само можуть звертатись до будь-якого найближчого до них територіального підрозділу поліції. Звідти вся інформація буде передана до координаційного центру.

Відділ комунікації поліції Одещини

Exit mobile version