Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

В Ужгороді поліція затримала двох зловмисників, які побили місцевого жителя

11 вересня близько 3-ої години ночі співробітники Ужгородського районного управління поліції отримали повідомлення про бійку.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили обставини події. Відомо, що під час перебування у одному із закладів відпочинку міста Ужгород між 39-річним місцевим жителем та іншими двома відвідувачами виник конфлікт. Згодом сварка переросла у бійку, в ході якої останні спричинили тілесні ушкодження потерпілому.

Поліцейські одразу розпочали пошуки осіб, причетних до побиття. Провівши ряд розшукових заходів зловмисників встановили — ними виявилися 26-ти та 38-річні жителі Ужгорода, які вже потрапляли у поле зору правоохоронців. Обох фігурантів затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Потерпілий наразі перебуває у медустанові. У нього діагностовано тяжкі тілесні ушкодження. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

За даним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

За скоєне затриманим загрожує до 8 років увʼязнення.

Досудове розслідування у справі триває.

Поліція Закарпатської області

Exit mobile version