Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Вбивство у Полтаві: обвинуваченого позбавили волі на 12 років

У січні в Полтаві на місці пожежі знайшли труп чоловіка з колото-різаними ранами. Обвинуваченого у його вбивстві позбавили волі на 12 років.

У Октябрському районному суді Полтави винесли вирок чоловікові, який у січні вбив свого знайомого. Полтавця позбавили волі на 12 років.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Згідно з текстом вироку, 2 січня обвинувачений перебував за місцем проживання свого знайомого, з яким протягом дня вживав спиртні напої. Приблизно о 19:00 між ним та потерпілим виникла сварка, яка переросла в бійку. У ході бійки він завдав знайомому не менш як 25 ударів предметом по типу дерев`яної палиці в голову та по кінцівках. Відразу ж після цього він завдав йому не менш як 31 удар ножем в різні частини тулуба, тобто в життєво – важливі органи, та по кінцівках. Внаслідок цього потерпілий помер.

Потім на місці вбивства виникла пожежа. Відповідно до звіту від 2 січня, складеного фахівцем Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області, а згідно з актом про пожежу, ймовірною причиною пожежі в квартирі був підпал.

Висновком судової пожежної експертизи встановлено, що осередок пожежі в квартирі перебував на підлозі кімнати між опалювальною піччю та дерев`яною шафою. Причиною виникнення пожежі стало джерело відкритого вогню (полум`я сірника, запальнички, тліючий тютюновий виріб) навмисно або через необережність занесений до горючого матеріалу.

Згідно з висновком судової психіатричної експертизи обвинувачений будь-яким хронічним психічним захворюванням та тимчасовим розладом психічної діяльності не страждає, а виявляє ознаки іншого хворобливого розладу психічної діяльності у вигляді синдрому залежності внаслідок вживання алкоголю. // poltavske.tv

Exit mobile version