Впродовж тижня столичні оперативники затримали 40 осіб за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів

Серед правопорушень – умисне вбивство, тяжке тілесне ушкодження, розбої, грабежі, крадіжки, шахрайства, незаконне зберігання зброї та наркозлочини.

Протягом минулого тижня співробітники управління карного поліції Києва здійснювали заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Відтак, викрито та затримано 40 правопорушників, які переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

Возможно, это изображение 8 человек, люди стоят и текст

Переважна більшість скоєних правопорушень – це умисне вбивство, тяжке тілесне ушкодження, розбої, грабежі, крадіжки, шахрайства, незаконне зберігання зброї та наркозлочини. Під особливою увагою правоохоронців – злочини майнової спрямованості, аби максимально знизити рівень злочинності за цим напрямком.

Крім того, столичні розшуківці займаються пошуком безвісно зниклих осіб. За минулий тиждень поліцейські знайшли 82 безвісно зниклих громадянина та відновили з ними зв’язок. Разом з тим, поліцейські здійснюють оперативно-розшукові заходи з виявлення та ідентифікації тіл загиблих – встановлено 14 осіб.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...