Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

За підозрою у вбивстві зниклої безвісти 16-річної жительки Білгород-Дністровського району затримано її односельця

Чоловік зізнався у скоєному. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо: вчора ввечері від жительки Саратської громади на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зникнення її племінниці. Від жінки поліцейські дізналися, що дівчина пішла з дому 8 вересня і перестала виходити на зв’язок.

Кілька годин правоохоронці розшукували зниклу, і вночі виявили її зі слідами насильницької смерті у водоймі на околиці населеного пункту, в якому вона проживала. Тіло дівчини направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо, смерть настала унаслідок удушення.

В ході розслідування обставин загибелі дитини оперативники та слідчі встановили коло її спілкування, де та з ким вона востаннє проводила час, і вийшли на слід зловмисника. Поліцейські з’ясували, що дівчинка спілкувалась з 33-річним односельцем, він пригостив її морозивом і почав чіплятися, а через її пручання – задушив. Щоб приховати тіло, чоловік відтягнув його до водойми і кинув у воду.

Зловмисник розповів поліції обставини злочину, його затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому найближчим часом про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

В ході подальшого слідства буде проведено низку експертиз, за результатами яких можлива додаткова кваліфікація.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version