Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

За пограбування 15-річної дитини зловмисник отримав сім років за ґратами

Перебуваючи на іспитовому терміні за хуліганство, зловмисник пограбував дівчину, вихопивши з її рук мобільний телефон. Враховуючи невідбуте покарання, Деснянський суд столиці виніс вирок 39-річному донеччанину та засудив до семи років позбавлення волі.

У квітні до поліції Києва надійшло повідомлення про пограбування 15-річної дівчини на вулиці Братиславській. Місце події відпрацьовували слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції Деснянського управління поліції та кінологи зі службовою собакою.

Правоохоронці встановили, що чоловік підійшов до неповнолітньої, вихопив з її рук мобільний телефон та втік. Оперативники розшукали підозрюваного у Дніпровському районі міста. Зловмисником виявився 39-річний донеччанин, який минулого року звільнився з місць позбавлення волі за скоєння хуліганства.

Тоді слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. На час досудового розслідування затриманий перебував під вартою.

Наразі Деснянський районний суд оголосив вирок – визнати обвинуваченого винним у вчиненні пограбування та призначити йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Окрім цього, на підставі ст. 71 Кримінального кодексу України, приєднано невідбуту частину покарання попереднього вироку, а відтак чоловік проведе за ґратами сім років та три місяці.

Відділ комунікації поліції Києва

Exit mobile version