Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Запоріжжі заступника директора КП викрито на хабарі за здійснення підприємницької діяльності на території парка відпочинку

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя заступника директора комунального підприємства у сфері культури та відпочинку викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець вимагав та одержав від суб’єкта господарювання 15 тис грн за безперешкодне здійснення підприємницької діяльності у сфері торгівлі на території парка відпочинку.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди. Наразі затриманому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції поліції України та відділом поліції № 1 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За матеріалами Запорізької обласної прокуратури

Exit mobile version