Заволодіння ₴900 тис. під час будівництва амбулаторії – судитимуть директора будівельного підприємства

Олешківською окружною прокуратурою Херсонської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельного підприємства за фактом службового підроблення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, обвинувачений, будучи службовою особою,  умисно вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт щодо будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в одному із сіл Херсонського району. Своїми діями будівельник заволодів державними грошовими коштами на загальну суму понад 870 тис грн, спричинивши збитки державним інтересам в особливо великих розмірах.

Заволодіння 900 тис грн під час будівництва амбулаторії – судитимуть директора будівельного підприємства

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом відділення поліції № 1 Херсонського райуправління поліції  Головного управління Нацполіції  в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Офіс Генпрокурора

You may also like...