Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Зберігання порно за участі дітей судитимуть жителя Чернівців

Ювенальні прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом умисного одержання доступу до дитячої порнографії та її зберігання з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем (ч. 1 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, 51-річний житель Чернівців, використовуючи власний ноутбук, завантажив з всесвітньої мережі Інтернет та зберігав відеопродукцію з дитячою порнографією.

За результатами проведених обшуків за місцем проживання обвинуваченого, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку.

Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи у памяті ноутбука зберігались файли, що містять дитячу порнографію.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП НП України та ВМП ГУНП  в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Чернівецька обласна прокуратура

 

Exit mobile version