Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Житель Одещини ножем спричинив тяжкі тілесні ушкодження товаришу вітчима

Ілюстративне фото)

Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася декілька днів тому за місцем мешкання 62-річного потерпілого в Роздільнянській ОТГ. Чоловік сам викликав собі «швидку», повідомивши, що його поранив ножем невідомий молодик. Лікарі сповістили про заявника поліцію і госпіталізували його з пневмотороксом, проникаючим пораненням грудної клітки та міжреберʼя.

Слідчі територіального підрозділу поліції, виїхавши в лікарню до потерпілого та на місце події, оперативно встановили, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив 28-річний місцевий житель. Молодик довідався про те, що чоловік пригощає його вітчима алкогольними напоями, розлютився і прийшов до нього додому та вчинив сварку. А в ході суперечки дістав ніж, який приніс із собою, і двічі вдарив ним господаря.

Поліцейські вилучили речові докази, зокрема ніж, які скерували на дослідження.

«Ми встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його в процесуальному порядку. На підставі зібраних доказів фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 151 тис. 400 грн. Згідно з ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство триває під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури», – зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Мачулко.

Роздільнянський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version