Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Жителя Білгород-Дністровського району судитимуть за вбивство сина

нож
нож

За скоєне 71-річному правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо: подія сталася на початку квітня у місті Татарбунари. Прийшовши в гості до батька та брата, які проживали разом, жінка виявила останнього в гаражі ледь живим з пораненням шиї, і викликала поліцейських та «швидку». 54-річного потерпілого госпіталізували до місцевої лікарні, але, на жаль, врятувати його медикам не вдалося.

Вжитими заходами поліцейські встановили причетність до даного злочину батька загиблого. Правоохоронці з’ясували, що під час вживання алкогольних напоїв у гаражному приміщенні між родичами виник конфлікт, в ході якого батько взяв зі столу кухонний ніж та вдарив ним сина у шию, після чого пішов в оселю.

За клопотанням слідчих суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У ході досудового слідства було проведено низку судових експертиз, у тому числі судово-медичну, згідно з висновком якої, правопорушник спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження за критерієм небезпеки для життя, зокрема ушкодження сонної артерії, що перебувають у прямому причинному зв’язку з настанням смерті.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Досудове розслідування справи ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Згідно з чинним законодавством, обвинуваченому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version