Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Жителя Ізмаїльського району затримали за викрадення колишньої співмешканки

Чоловік вдарив і зв’язав жінку у неї вдома, вивіз в інший населений пункт та зачинив у будинку знайомого. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Кілька днів тому в поліцію подзвонила жінка і повідомила, що її сусідку колишній цивільний чоловік заштовхав у багажне відділення автівки і повіз у невідомому напрямку. Вжитими заходами правоохоронці розшукали спочатку зловмисника. Він заперечив, що причетний до зникнення колишньої співмешканки. Втім, за годину правоохоронці встановили й місце утримання ним жінки та визволили її. Вона була зачинена у будинку знайомого правопорушника в одному з сусідніх населених пунктів, куди останній привіз її силоміць, вдаривши та зв’язавши.

Причиною скоєного стало небажання жінки спільно проживати з колишнім.

У якості речових доказів слідчі вилучили липку стрічку та мотузку, якими чоловік зв’язував потерпілу, й автомобіль на якому вивозив її з дому.

Як встановили поліцейські, фігурант вже потрапляв в поле зору правоохоронців та має судимість за оборудки з наркотиками. Нині слідчі повідомили йому про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини людини, що супроводжувалося заподіянням їй фізичних страждань.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

В рамках провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України, призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура.

Правопорушнику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Exit mobile version