Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Жителя Одеського району затримал за підпал будинку колишньої співмешканки

Правопорушнику повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Подія сталася декілька днів тому в Прилиманській територіальній громаді. Пожежу в будинку виявили сусіди потерпілої і викликали вогнеборців. Вогонь пошкодив 15 квадратних метрів оселі з меблями та іншим майном.

Того ж дня співробітники сектору поліцейської діяльності № 1 Одеського районного управління поліції № 2 встановили, що будинок жінки підпалив її колишній цивільний чоловік. Вранці, коли вона була на роботі, зловмисник зайшов до неї у двір і через відчинене вікно проник в оселю. Підпалив дивани та крісло в різних кімнатах, дочекався займання і пішов геть.

Поліцейські розшукали правопорушника. Він зізнався, що вчинив так через образу на колишню. Фігурант має судимість за розбій, також у суді на розгляді знаходиться обвинувальний акт відносно нього за аналогічний злочин.

«Ми затримали чоловіка в процесуальному порядку та повідомили йому про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Згідно з частиною 2 статті статі 194 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. На час слідства, за нашим клопотанням, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури», – прокоментував т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції Олег Кальнєв.

Одеське районне управління поліції № 2

Exit mobile version