Мустафу Найєма пристроїли радником міністра інфраструктури

Колишній заступник генерального директора «Укроборонпрому» Мустафа Найєм підтвердив, що став радником міністра інфраструктури. Про це він сказав у коментарі Радіо Свобода. Від інших коментарів він відмовився.

29 квітня Мустафу Найєма скоротили з посади заступника директора державного концерну «Укроборонпром»29 квітня Мустафу Найєма скоротили з посади заступника директора державного концерну «Укроборонпром» 

За даними видання «Бабель», Найєм відповідатиме за напрямок безпеки на транспорті, управління майном і корпоративними правами.

29 квітня Мустафу Найєма скоротили з посади заступника директора державного концерну «Укроборонпром». Сам Найєм, коментуючи це рішення, зазначив, що його скоротили «без пояснень».

Мустафа Найєм працював заступником генерального директора оборонного концерну з листопада 2019 року.

Народний депутат Ради 8 скликання Мустафа Найєм отримав посаду заступника гендиректора державного концерну «Укроборонпром» у листопаді 2019 року після перемоги Зеленського на аиборах. Він відповідав за напрямок зв’язків з органами державної влади, а також із профільними недержавними організаціями та міжнародними партнерами концерну. Згодом Найєм очолив напрямок роботи з активами підприємства та моніторингу державного оборонного замовлення.

You may also like...