Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Без досвіду та інвестицій: як шукають заробіток в інтернеті – декілька практичних порад.

Сьогодні чи не кожну хвилину свого вільного часу ми так чи інакше проводимо в інтернеті, споживаючи певний контент. Це стало буденною нормою, проте користь з цього вдається отримати одиницям. Свого часу кожному спадала думка, що час в інтернеті можна витрачати із більшою вигодою, наприклад, заробляючи реальні гроші, проте серед сотень порад дійсно дієвих шукати було марно. Ось декілька прикладів актуальних занять, які за належної наполегливості можуть виявитися дуже вигідними.

Заробіток без досвіду та інвестицій

Одразу ж наголосимо, що мова піде лише про ті способи, які є безпечними та виключають будь-який ризик. Тобто ми одразу виносимо за дужки азартні розваги типу спортивних ставок чи Vip Casino. Безперечно, комусь повезе і у цьому, проте ми ж хочемо якщо не заробити, то принаймні залишитися при своїх!

Одним з найрозповсюдженіших засобів заробітку в інтернеті вже багато років є проходження різноманітних онлайн-опитувань. Для цього існують спеціальні інтернет сайти, на яких можна зареєструватися та час від часу брати у роботу досить масивні опитування. Метод старий, проте не прибутковий – робота швидко здасться вам нудною та одноманітною, а оплата за одне пройдене опитування може обчислюватися у кілька центів, тож небагато хто доходить навіть до виводу першого заробітка. Сюди ж віднесемо роботу, пов’язану з перевіркою сайтів чи виконанню на них певних завдань. Все, що може знадобитися вам для такої роботи:

Вже сам перелік необхідного наче натякає на те, що чекати серйозних статків від такої роботи не варто.

Ціла низка варіантів заробітку з’явилася з популяризацією соціальних мереж. Наприклад, популярності сьогодні набирає заробіток в Instagram, де необхідно виконувати найпростіші завдання – підписуватись, ставити лайки та лишати коментарі. Ще простіший спосіб – здавати свій Facebook-акаунт чи пошту Gmail в оренду. Це дійсно пасивний прибуток, проте завжди існують певні вимоги.

Більші гроші потребують більших знань

Актуальною залишається робота із контентом – розшифровка аудіозаписів чи друк текстів. Тим, кого не лякає одноманітна робота, рекомендуємо розглянути вакансію контент-менеджера – він зазвичай наповнює сайти описом товарів чи створює їх нові картки. Для цього знадобиться мінімальна теоретична підготовка.

Все частіше можна натрапити на вакансії адміністратора Telegram-каналу, сайту чи іншої сторінки у соцмережах, проте залежно від поставлених завдань від вас можуть вимагати досвід роботи на аналогічній посаді. До речі, дуже часто за подібними оголошеннями можуть ховатися сайти знайомств, на яких вашим завданням буде листування та спілкування.

Популярним стало і захоплення криптовалютами – здається, черговий сплеск вже минув, проте тема досі актуальна. Втім, вона саме пов’язане із вкладенням та ризиком втратити гроші, проте за належної теоретичної бази у декого виходить мати певний дохід.

Добре проаналізуйте, якими навичками ви володієте. Це допоможе вам звузити коло пошуку роботи в інтернеті, або ж взагалі зробить з вас вузькопрофільного спеціаліста та фрілансера, який зможе поступово надавати свої послуги все дорожче та не залежати від монотонних робочих графіків.

Exit mobile version