Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Гід покупця: за якими критеріями обирають жіночу сукню

Вишукане плаття стане в нагоді кожній сучасній жінці. Багато представниць прекрасної статі бажають мати моделі на кожен випадок, настрій, погоду. Дехто не може встояти перед модними новинками. Але часто емоції – головна причина помилок при виборі. Тоді куплена річ не радує, а розчаровує своєю недоречністю.

Експерти компанії STIMMA розповідають за якими параметрами зазвичай обирають жіночу сукню.

Тип фігури – основний критерій вибору

Ситуація, коли шопінг занадто захоплює, зовсім не рідкісна, адже трендове леопардове плаття, яке жінка бачила на улюбленій зірці, здатне підкорити серце в одну мить. Проте воно іноді зовсім не відповідає особливостям фігури.

Саме фігура є ключовим фактором вибору одягу. Знаючи свій тип, об’єктивно оцінюючи свої сильні та слабкі сторони, легко знайти ідеальний варіант.

Рекомендації для п’яти типів фігури:

Відповідно підібраний наряд прикрасить кожен тип фігури, хоч би якої думки не була про себе жінка. Зрештою, головне в сукні – це чарівність її власниці.

Інші аспекти пошуку ідеальної сукні

Корисно ознайомитися з деякими іншими критеріями вибору, що не менше вплинуть на зовнішній вигляд та кінцевий результат.

Різноманіття суконь вражає. Тому, знаючи ключові правила пошуку одягу, кожна жінка без проблем отримає якісну та актуальну для себе річ.

Exit mobile version