Одну з центральних вулиць Києва перекриватимуть для ремонту до травня 2022 року

На вулиці Антоновича (колишня вул. Горького) від будинку № 30 до будинку № 40 передбачено тимчасове обмеження руху транспорту із зайняттям проїжджої частини до 17 січня 2022 року та тротуару – до 16 травня 2022 року. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 2351. Обмеження пов’язані з виконанням робіт із прокладання інженерних мереж до об’єкта будівництва офісного центру, які здійснює товариство з обмеженою відповідальністю.

Під час виконання робіт передбачено забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів, а також установлення технічних засобів регулювання згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Улица Антоновича (Киев): карта

Розриття ділянки довжиною до 200 метрів заплановано проводити поетапно:

  • I етап – із 16 листопада до 16 грудня (ширина становить до 6 метрів);
  • II етап – із 17 грудня до 31 грудня (ширина становить до 9 метрів);
  • III етап − із 1 січня до 17 січня (ширина становить до 9 метрів).

Після завершення робіт виконавці мають відновити благоустрій. Зокрема, відновити покриття проїжджої частини до 17 січня, а покриття тротуарів – до 16 травня фігурними елементами мощення. Після цього – передати їх за актом комунальному підприємству «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Голосіївського району» м. Києва та відновити технічні засоби регулювання дорожнього руху відповідно до постійної схеми організації дорожнього руху.

Офіційний портал Києва

 

You may also like...