Подарунки на день народження: як обрати ідеальний презент для близьких

День народження – це свято, яке майже кожен з нетерпінням чекає з дитинства. У цей день люди хочуть відчути себе особливими, улюбленими та бажаними. І, звичайно ж, отримати приємний подарунок, який висловить любов і турботу про близьку людину.

Якщо хтось шукає ідеальний подарунок, який буде не тільки корисним, але і приємним,  експерти компанії Gifty дають кілька ідей, які допоможуть вибрати та купити подарунок на день народження, який точно сподобається другу, родичу або коханій людині.

Чашки з оригінальним дизайном

Чашка – це завжди актуальний подарунок. Вона може бути не тільки практичним предметом для щоденного використання, як всі звикли сприймати, а й стильним аксесуаром, який підкреслить інтереси та захоплення людини, для якої ви готуєте такий подарунок.

Чашки з оригінальним дизайном

Фото: gifty.in.ua

  • Якщо другові до вподоби поезія Леся Подерв’янського, йому сподобається інтерактивна чашка з QR-кодом, за яким він зможе прослухати п’єси автора у його виконанні.
  • Якщо подруга любить естетичні подарунки, вона обов’язково оцінить чашку із дизайном українських ілюстраторів.
  • Для колег можна вибрати чашку із тематичним принтом професії. Цей подарунок покаже, що ви приділяєте їм увагу.
  • А для справжніх патріотів України є чудова колекція патріотичних чашок. Ці чашки не тільки красиві, але й символічні. Вони нагадуватимуть про нашу велич і незалежність. Адже що може бути краще нашого рідного.

Свідомі та практичні подарунки

Еко-сумки – це не тільки модний тренд, але й практичний подарунок. Вони допоможуть вашим близьким піклуватися про навколишнє середовище і при цьому виглядати стильно.

У продажу можна знайти еко-сумки з різними принтами, які пасуватимуть до будь-якого стилю. Наприклад, для повсякденного носіння підійде еко-сумка з простим принтом або ж однотонна, а для особливих випадків можна обрати артову еко-сумку з більш оригінальним дизайном.

Подарунки для тих, хто любить організованість

Планер – чудовий подарунок для людей, які цінують порядок і організацію. Він допоможе їм не тільки краще планувати свій час і досягати поставлених цілей, але й відчувати себе більш впевнено.

У продажу доступні планери на будь-який смак і бюджет. Наприклад, якщо друг любить креативність, йому сподобається планер з оригінальним дизайном, який надихне його на нові ідеї та допоможе йому відчути себе більш творчим і продуктивним. А якщо чиясь мама любить практичність, їй обов’язково сподобається планер з простим та зрозумілим дизайном, який допоможе їй організувати свій день без зайвих зусиль і стресу.

Для творчих людей, або любителів кулінарних шедеврів

Фартух – це гарний подарунок для тих, хто любить готувати або займатися рукоділлям. Він захистить одяг від забруднень і додасть процесу творчості більше задоволення,  тим паче, що бувають фартухи з різними принтами та різних кольорів, й кожен зможе обрати той, що підійде для подарунка найкраще.

Декор із дерева

декор з дерева

Фото: gifty.in.ua

Дерев’яні постери – це чудовий подарунок для тих, хто любить затишок і красу. Вони зроблені з натуральних матеріалів із вишуканим дизайном українських ілюстраторів, що додасть особливості інтер’єру будь-якої оселі. Дерев’яні постери можна повісити на стіну, поставити на полицю або комод – як кому більше подобається. Вони додадуть оселі індивідуальності й тепла, а також будуть нагадувати про вас і вашу турботу.

Як же обрати ідеальний подарунок

“Коли ви вибираєте подарунок на день народження, важливо подумати про те, що робить одержувача щасливим. Що він любить робити? Що його цікавить? Якщо ви не впевнені, що подарувати, спробуйте запитати у нього прямо або попросити допомоги у його близьких.” – резюмують експерти Gifty.

You may also like...