Поліція розшукує безвісти зниклих чоловіків

Управлінням карного розшуку ГУНП у Вінницькій області розшукується безвісти зниклий 30-річний вінничанин Олександр Бондарчук. З чоловіком, який перебував у м. Києві, 22 квітня був втрачений зв’язок та на даний час місце його перебування не відоме.

Прикмети: зріст 160 см, світле волосся, сірі очі, середньої тілобудови.

Поліція розшукує безвісти зниклого Олександра Бондарчука

Особливі прикмети: на лобній частині голови з лівого боку гуля.


Окрім того, Управлінням карного розшуку ГУНП у Вінницькій області розшукується безвісти зниклий Анатолій Мохнач, 31.07.1972 р.н., житель м.Жмеринки, який 23 квітня пішов з неврологічного відділення Жмеринської центральної районної лікарні та до теперішнього часу його місце знаходження невідоме.

Прикмети зниклого: на вигляд 45-50 років, зріст 175 см., худорлявої статури, волосся темно-русяве з сивиною, очі карі,  ніс прямий.

зниклий Анатолій Мохнач

Особливі прикмети: на лівій щоці шрам після операції, на зап’ястях   рук  шрами від спроби самогубства.

В день зникнення був одягнений у футболку зеленого кольору з сірими полосами, сорочку в клітинку синього кольору, зелені (хакі) штани, білі  капці, чорний блайзер.

Поліція звертається з проханням до всіх небайдужих громадян, які бачили ціх людей чи знають про його місцезнаходження, телефонувати за телефонами: (0432) 59-49-00 або 102..

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...