Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Реакція на указ Зеленського про надання громадянства України російським «опозиціонерам»

Народний депутат України Володимир Ар’єв відреагував на указ Зеленського про надання громадянства України російським опозиціонерам.

Політик зауважив, що ніхто в ОПУ не прорахував відкриття доступ до українського громадянства лімонівцям-«малокримам», які цілком підпадають під визначення російської переслідуваної опозиції і які можуть стати основою для нових вогнищ сепаратистського руху в Україні. Про це розповідає Zrada.today з посиланням на допис депутата у соцмережі фейсбук.

Володимир Ар’єв пише: «Зеленський вирішив спростити надання громадянства України російським опозиціонерам. Чи продумано? Давайте розберемося. Серед російської опозиції є партія Едічкі Лімонова, так звані націонал-більшовики. Це вони проводили акції «Нам мало Крима», де вимагали приєднання до РФ всієї України або інших регіонів. Ніхто в ОПУ не прорахував відкриття доступ до українського громадянства лімонівцям-«малокримам», які цілком підпадають під визначення російської переслідуваної опозиції і які можуть стати основою для нових вогнищ сепаратистського руху в Україні у разі набуття громадянства».

Політик також звертає увагу на те, що в цьому указі запобіжників від інфільтрації російського дестабілізаційного сценарію немає.

«Перевірка СБУ – не дуже ефективний варіант, а прямої заборони набуття громадянства учасникам антиукраїнських політичних рухів немає. Тому, треба пильнувати, коли, згідно указу, будуть вноситися відповідні законопроекти до ВР. Аби шпарина не перетворилася на відкриті ворота агресору. А те, що всі наслідки нова влада не прораховує – то не просто журба-пічаль, це небезпека державі», – наголошує Ар’єв.

Нагадаємо, що координатор проекту «Стоп террор», блогер Семен Кабакаєв, також відреагував на указ Зеленського про спрощення отримання росіянами українських паспортів. Він з обуренням заявив, що не бажає бачити в нашій державі “лібералів”, які постійно сиплються на питанні: чий Крим?

Exit mobile version