Вибір провайдера кабельного телебачення – на що звернути увагу

Якісне ТБ сьогодні буквально необхідне для цікавого дозвілля вдома. Особливо тепер, коли більшість громадян країни залишається вдома на самоізоляції. Тому дуже важливо знайти надійного провайдера, який надає телекомунікаційні послуги на вищому рівні, – зазначає експерт компанії LuxLink, яка надає послуги кабельного телебачення в Луцьку.

Сучасна компанія такого напрямку повинна відпрацювати всі процеси, і  надавати якісні телекомунікаційні послуги. Серед них обов’язковими на цей момент являються:

  • Інтернет для бізнесу та приватних користувачів;
  • кабельне телебачення;
  • продаж Wi-Fi роутерів і додаткового телекомунікаційного обладнання.

Для приватних користувачів сучасні провайдери зазвичай надають кілька послуг: безлімітний швидкісний доступ до Всесвітньої мережі (кілька тарифних пакетів на вибір) та/або доступ до кабельного ТБ, в залежності від обраного пакета послуг.

Яке телебачення підключити: переваги кабельного ТБ

Кабельне телебачення — це модель телевізійного мовлення, коли телесигнал передається за допомогою високочастотних сигналів по кабелю до користувача. Головна перевага кабельного ТБ — якість трансляції. Навіть за умов високої щільності забудови міста глядач матиме змогу насолоджуватися якісним відеосигналом без завад. Ще одна перевага кабельного телебачення, як зазначає експерт компанії.  — ціна, яка значно нижча, ніж в інших випадках. І, нарешті, під час підключення кабельного ТБ не потрібно додатково витрачатися на купівлю декодерів та іншого додаткового обладнання.

Звісно, можна довго сперечатися про те, яке телебачення краще, але вказані вище переваги абсолютно реальні та актуальні навіть у 21 сторіччі.

Експерти LuxLink рекомендують спиратись при виборі на такі переваги:

  • Висока якість трансляції.
  • Велика кількість каналів.
  • Заощадження коштів.
  • Технічна підтримка та екстрене обслуговування.

Провайдер повинен надавати доступ до рейтингових українських та зарубіжних каналів у відмінній якості. Серед них мають бути  розважальні, пізнавальні, науково-популярні канали, канали без реклами з цікавим контентом.

Для користувачів зі старими телевізорами повинна бути можливість підключити аналогове кабельне ТБ окремо чи скористатися комплексною послугою “ТБ+Інтернет”, яка стане оптимальним вибором для великої сім’ї.

Якщо у  квартирі клієнта немає розводки — спеціалісти такої компанії повинні прокласти кабель з нуля і зробити все необхідне, зокрема — налаштувати ТБ.

Орієнтуватися потрібно на компанії які вирізняються високою якістю послуг і турботою про користувача. При підключенні нових абонентів сьогодні всже використовуються широкосмугові лінії зв’язку з оптичного волокна з високою пропускною здатністю і надійне обладнання світових брендів, що забезпечує стабільність і високу якість трансляції. У разі будь-яких проблем  менеджери постачальника послуг повинні надади компетентну консультацію — контакт-центр техпідтримки повинен працювати цілодобово.

ТВ

Фото: https://www.luxlink.net.ua/

You may also like...