Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Окупанти бомбардували житлові будинки в Сумах, серед загиблих діти (відео)

Також сьогодні загинули чотири тероборонівця.

Унаслідок авіабомбардування в Сумах та передмісті було розбомблено житлові будинки, є загиблі, серед яких – діти.

Ворожі російські літаки бомбили житлові квартали в Сумській області / фото із соцмереж

Про це у відеозверненні щодо підсумків 7 березня повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

“На Сумщині було дуже неспокійно… Втрати були й серед наших тероборонівців: дали наші хлопці бій цілій колоні ворожої техніки, їхній автомобіль було розстріляно, є поранені та, на жаль, чотири молодих хлопці загинули в нерівному бою з російськими військовими”, – сказав Живицький.

Він наголосив, що ввечері відбувся авіаналіт.

“Відбувалось авіабомбардування передмість міста Суми. Було розбомблено житлові будинки в деяких населених пунктах. І просто майже в центрі міста Суми, на вулиці Роменській, було бомбовим потраплянням знищено кілька будинків. Повністю стерто з лиця землі. Це приватні будинки. Є загиблі. На жаль, є загиблі діти. І лік загиблих іде вже – більше ніж 10 осіб”, – розповів голова ОВА.

На своїй сторінці у Facebook Живицький уточнив, що після 23:00 7 березня ворожі російські літаки бомбили житлові квартали в Сумах та Охтирці, а також знищили хати в селі Битиця.

“Інформація по вбитих та поранених постійно оновлюється. ДСНС розбирають завали та гасять пожежі. Медики працюють. Рятуємо життя. Отак насправді виглядає “рускій мір”. Ми не пробачимо цього ніколи”, – написал голова ОВА.

УНІАН

Exit mobile version