Окупанти влаштували в Маріуполі “зачистку від нацистів” – вбивають людей просто на вулицях

Вороги також примусово мобілізують чоловіків і масово спалюють убитих ними мирних.

Російські окупаційні війська влаштували в Маріуполі “зачистку” і вбивають мирних мешканців просто на вулицях. Усіх, хто любить Україну і не скорився окупантам, росіяни вважають “нацистами”, повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Росіяни влаштували в Маріуполі "зачистку від нацистів" і вбивають людей просто на вулицях, – Андрющенко

Маріуполь. Фото: АЗОВ

Росіяни встановили в Маріуполі декілька блокпостів – переважно в Кальміуському та Центральному районах. Вони вбивають містян і навіть публікують свої фотографії поруч із загиблими. На одному з фото ворог стоїть поруч із убитим на дорозі чоловіком у цивільному одязі.

“По-друге, зачистка – це прибирання загиблих і вбитих з вулиць. Замітають сліди. Учора ми отримали перше фото підтвердження масового накопичування тіл загиблих у районі Садків Кальміуського району. Що черговий раз підтвердило інформацію про розгортання крематоріїв та підготовку масових поховань не в одному місці, а по районах”, – повідомив Андрющенко.

Крім того, ворог проводить “зачистку” примусовою мобілізацією чоловіків до лав бойовиків “ДНР”.

Андрющенко також підтвердив, що в Маріуполь надіслали кадировців. Вони є частиною підрозділу росгвардії.

Нагадаємо, окупанти запустили в Маріуполі мобільні крематорії “для замітання слідів” знищення цивільних людей.

Після того, як докази масових убивств мирних мешканців у Бучі шокували весь світ, вище керівництво Росії наказало знищити всі докази злочинів своєї армії в Маріуполі. За оцінкою міськради, жертвами росіян могли стати десятки тисяч мирних мешканців Маріуполя. // LB.ua

You may also like...