Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Російські загарбники скинули бомбу на будинок харківського волонтера Юрія Сапронова (відео)

Російські загарбники скинули бомбу на будинок харківського волонтера Юрія Сапронова
Російські загарбники скинули бомбу на будинок харківського волонтера Юрія Сапронова

Внаслідок удару близько 16:50 24 липня по приватному сектору центральної частини Харкова пошкоджений будинок харківського волонтера Юрія Сапронова.

Це підтвердив сам Сапронов у коментарі для Суспільне Харків.

“Це війна, ми воюємо зі звірами. Щодня іде полювання на людей, сьогодні потрапили до мене. Відбудуємо. Чи було це цілеспрямоване потрапляння, я ще буду з’ясовувати. Люди живі, травми отримали двоє моїх помічників, у них рвані рани обличчі, в одного ще й травма ноги. Це був будиночок охорони, гаражі. Руйнувань багато. Я тут живу 17 років, тут кілька будівель. Всі ці 17 років воно мені не сильно подобалось, перебудуємо, відновимо. Я не травмувався, дружина не травмувалась, попадання пряме було в авто. Від авто лишився шматок двигуна і диск. Зараз ще треба зрозуміти, чи вижили коти. Поки я їх не бачу”, — сказав він.

Сьогодні 882 день війни. 2 березня 2022 року я видав першу військову гуманітарку, не хочу вірити, що вони чекали всі ці понад 800 днів.

Волонтер Юрій Сапронов знайшов п’ятьох з шести своїх котів після авіаудару РФ по його будинку, повідомив він на своїй Facebook-сторінці.

Exit mobile version