У Харкові з-під завалів дістали 112 тіл загиблих

Рятувальники ДСНС завершили у Харкові роботу на 40 об’єктах, з-під завалів вилучено тіла 112 загиблих, водночас врятовано 59 людей.

Про це на брифінгу в Укрінформі повідомив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Володимир Демчук.

За словами Демчука, зусилля ДСНС спрямовані також на розбирання завалів у населених пунктах Київської, Сумської і Чернігівської областей.

Зокрема, рятувальники завершили розбирання завалів на 7 об’єктах у Бородянці Київської області, деблокувавши тіла 41 загиблого.

Активно проводяться роботи з розбирання зруйнованих багатоповерхових будинків у Гостомелі, де українським рятувальникам допомагають 11 іноземних колег.

«Окрім того, наразі активні роботи з розбирання зруйнованих будівель ми продовжуємо у Сумській області. Зокрема, у приватному житловому секторі залучені рятувальники, які проводять розбір зруйнованих будівель, зачищають вулиці, готують проходи для того, щоб звільнити вулиці від захаращень», — зазначив директор департаменту.

За його словами, рятувальники також розбирають завали багатоповерхових житлових будинків у Чернігівській області. Загалом до цих робіт залучено понад 50 осіб. // Судовий репортер

You may also like...