Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Українська розвідка показала правду війни на російських телеканалах, – ЗМІ

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони атакували низку телеканалів Росії. По російському телебаченню показали правдиві відео про війну в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у спецслужбах.

Як повідомляють джерела РБК-Україна в українській розвідці, відео від ГУР було тричі продемонстровано у прайм-тайм телеканалів “Пєрвоуральськ ТВ”, “Євразія 360”, “Євразія. Пєрвий канал” та інших. Частина атакованих каналів входять до медіахолдингу тамтешнього олігарха Андрія Комарова.

Російські фахівці з кібербезпеки намагалися виправити ситуацію. Проте через їхні дії було припинено трансляцію відразу девʼятьох російських телеканалів, а саме “Євразія 360”, “Євразія Пєрвий канал”, “Пєрвоуральськ ТВ”, “Луганськ 24”, “Пєрвий республіканскій”, “СпБ”, “Оплот”, ТВ-3 та “Пєрвий російській”.

Джерела наголошують, що це не завадило кіберфахівцям ГУР у збереженні доступу до серверів телекомпаній.

Відтак, низка телеканалів були змушена припинити мовлення на тривалий час з моменту здійснення атаки. Про це свідчать і публічні звернення до телеглядачів.

Станом на ранок 22 серпня лише телеканал “Євразія 360” та ТВ-3 частково відновили свою роботу. Мовлення інших каналів лишається заблокованим.

Exit mobile version