В Одесі після російського удару під завалами знайшли тіло 10-річного хлопчика

В Одесі знайшли під завалами тіло 10-річного хлопчика, таким чином число жертв російського удару зросло до 11.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає кореспондент Укрінформу.

“Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років”, – поінформував керівник адміністрації.

За кілька хвилин до цього Кіпер в ефірі телемарафону “Єдині новини” зазначив, що рятувальники продовжують шукати двох дітей.

“Рятувальні роботи тривають уже майже 2 доби. Не знайдено двох діток 11 і 12 років. Їхні батько, мати та 8-місячна сестричка були знайдені мертвими. Розбираємо завали”, – сказав Кіпер.

За його інформацією, крім дітей, під завалами інших людей немає.

“Всі інші, про кого була попередня інформація, що могли перебувати в будинку, сьогодні вийшли на зв’язок”, – пояснив Кіпер.

Він зауважив, що всі мешканці будинку, які втратили квартири, відмовилися від тимчасового житла, вони перебралися до родичів чи друзів.

Як повідомляв Укрінформ, вночі російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами.

На цей час відомо про 10 загиблих, серед яких чотири жінки і троє дітей. Постраждали 18 людей, в лікарнях перебувають троє, двоє з них – у тяжкому, але стабільному стані.

You may also like...