З’явилося відео з Бучі: на вулицях багато тіл вбитих мирних мешканців (18+)

Більшість вбитих – чоловіки.

Українські військові, які звільнили місто Буча на Київщині, фіксують велику кількість злочинів проти цивільного населення з боку російських окупантів. На вулицях міста лежить багато тіл вбитих мирних мешканців.

З'явилося відео з Бучі: на вулицях багато тіл вбитих мирних мешканців

Фото: Скрін з відео

Про це у Facebook написав адвокат Ілля Новіков, який оприлюднив відповідне відео з місця подій.

“Щойно отримали ексклюзивні матеріали з Бучі, які прямо засвідчують злочини проти людяності з боку рашистських окупантів. Негайно за дорученням Петра Порошенка сформували робочу групу юристів, які на місці мають задокументувати всі факти цих нелюдських злочинів для міжнародних судів. Це – справа честі для нашої команди – домогтися справедливого суду над путінським режимом і кожним вижившим учасником російської агресії”, – написав Новіков.

На відео, яке оприлюднив Новіков, видно велику кількість тіл вбитих цивільних мешканців на одній з вулиць Бучі. Трупи лежать прямо на дорозі. Більшість вбитих – чоловіки. У багатьох вбитих зв’язані руки.

Нагадаємо, що 1 квітня міський голова Бучі Анатолій Федорук у відеозверненні повідомив, що місто звільнили від російських загарбників. Зранку 1 квітня в міськраді Бучі повідомили, що агресор замінував кондитерську фабрику, а печиво отруїв, і закликали жителів не заходити на територію об’єкта. // LB.ua

You may also like...