Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Фарс: Киев осчастливят проститутки. Политические и обычные

Коллектив «УК» и не подозревал, сколько теоретически честных граждан мечтает стать киевским градоначальником! Жаль, что в прошлом все они – неудачники на политическом поприще. Зато большинство – состоявшиеся бизнесмены… Но есть и просто клоуны! Зареєстровані кандидати в мери Києва 3 квітня отримали підписні листи. Тепер учасники мерської гонки повинні зібрати мінімум 300 підписів на свою підтримку, а потім подати їх у київський тервиборчком разом з передвиборною програмою і особистими документами.

Як відомо, мером столиці може бути громадянин України, що має право голосу, досяг 18 років і не судимий. У ТВК повідомили, що заяви «на мера» подали 37 кандидатів. Проте видали листи на підписи поки тільки 14-ти – документи інших обробляють. «Заяв буде набагато більше – вже черга стоїть», – цитує газета «Сегодня» голову ТВК Галину Білик.

Передвиборні обіцянки кандидатів: від скасування податків до легалізації проституції

Подали документи Віталій Кличко (його вже підтримав cекретаріат президента), голова Шевченківської райдержадміністрації Києва, висуванець від блоку Литвина Віктор Пилипишин, відомі з попередніх виборів Любов Халецька, голова об’єднання «Молодь – надія України» Вадим Гладчук, знаменитий телепродюсер Єгор Бенкендорф.

Самовисунувся голова Європейської партії, нардеп від блоку НУ-НС Микола Катеринчук, поховавши тим самим очікування, що демократична коаліція представить єдиного кандидата. Катеринчук вважає, що призначення так званого єдиного кандидата на посаду мера Києва від коаліції – це образа для киян.

БЮТ поки свого кандидата не висунув, хоча всі чекають що це буде Олександр Турчинов. Немає остаточної ясності і з кандидатом від Партії Регіонів.

3 квітня з’явилася інформація, що ним буде екс-віце-прем’єр Дмитро Табачник, проте це ще не остаточне рішення.

Подолатися за пост київського голови також має намір голова ультраправого «Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Від «Зелених» в боротьбу за крісло столичного мера включився голова ЗПУ, колишній міністр екології і природних ресурсів України Сергій Курикін.

У свою чергу, колишній мер Києва, народний депутат фракції НУ-НС Олександр Омельченко ще тільки планує взяти участь в позачергових виборах.

Кандидатом в мери від Соціалістичної партії стане лідер київських соціалістів Микола Данілін.

Комуністи теж хочуть прийняти участь в столичних виборах, проте підтримуватимуть »єдиного лівого кандидата», якого оповістять пізніше.

Також натякав про свої мерські амбіції і Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ. Проте Луценко згоден балотуватися в мери Києва на позачергових виборах, тільки в статусі єдиного кандидата від демократичних сил.

Блок «Громадський актив Києва» (ГАК), що бере участь у виборах Київради, висунув кандидатом на посаду мера свого лідера Олександра Пабата. На минулих виборах у Київраду блок ГАК набрав 4,01% голосів, отримавши сім депутатських мандатів, повідомляє «Коммерсант-Украина».

Також з кандидатурою в мери обіцяє визначитися Партія вольних демократів (ПВД). Вільні демократи можуть або висунути на посаду міського голови кандидатуру першого заступника голови ПВД Михайла Бродського, або підтримати вже зареєстрованого кандидата – депутата Київради Віталія Кличка.

Передвиборні обіцянки кандидатів: від скасування податків до легалізації проституції

Продюсер Єгор Бенкендорф, що намітив «похід в мери», пропонує легалізувати проституцію і таким чином змусити «жриць любові» платити податки в казну за свою роботу. Також він говорить, що змусить бізнесменів виділяти гроші на ремонт доріг і дитячих майданчиків поряд з їх офісами.

Багато хто з тих, хто випробував щастя, більше не хоче – залишилися не найкращі спогади. Ігор Генін, 72-річний ветеран, балотувався в мери двічі, останній раз на виборах в 2002 році. На цей раз вирішив не висуватися, говорить, що розчарувався в цій «брудній грі». «Ставилися несерйозно до мене, сміялися, і я впевнений, що за мене проголосувало більше людей, але довести фальсифікації не можу», – говорить він.

Не балотуватися вирішив на цей раз і Валентин Халецький, який боровся за крісло мера минулого разу. «Мій предок Михайло Халецький в 1510 році став першим городничим Подолу. Він фактично зробив з міста зону вільної торгівлі – зняв податки з ремісників і селян, в результаті місто процвітало. Мені дуже близька ця ідея, сподівався, що вона й багатьом киянам сподобається», – розповів Халецький.

А ось його дружина цього року знову кандидат, вже отримала підписні листи. Основне, що вона пропонуватиме киянам – скасувати податки дрібним підприємцям і створити зону вільної торгівлі. Халецькі жартують, що на минулих виборах вони змагалися, хто з них отримає більше голосів. «Я набрав 331, дружина – 227. Постійно мила посуд поза чергою», – сміється Халецький.

Кампанія з виборів мера Києва і депутатів міської ради, призначених на 25 травня, офіційно стартувала 26 березня. Нагадаємо, перевибори були призначені українським парламентом після того, як в сесійній залі прозвучала доповідь спеціальної комісії, що займалася вивченням діяльності київської влади, і виявила масу фактів, які, за словами прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, відносяться до порушень чинного законодавства України.

Тепер тема київських виборів ще кілька місяців буде домінуючою в українській політиці. Адже ситуація в Києві фактично дасть відповідь на питання, хто буде переможцем наступних президентських виборів.

P.S. Руководитель Киевского отделения Партии регионов Василий Горбаль принял решение не принимать участия в нынешней кампании по перевыборам Киевского городского главы. Об этом говорится в заявлении Горбаля, имеющемся в распоряжении «Украинской правды». «Мне досадно, что с первых дней избирательная кампания в Киеве превратилась в соревнование в цинизме, лицемерии и умении лгать… С каждым днем претендентов на мэрское кресло и на места в Киевсовете становится все больше», – сказал Горбаль. Он спрогнозировал, что после выборов ситуация в Киевсовете станет «еще более неуправляемой, особенно учитывая то, что эта кампания является своего рода испытательным полигоном накануне президентской кампании… Таким образом, и будущий мэр (независимо от фамилии), и депутаты будут заложниками общеполитической ситуации, то есть о самостоятельных решениях в контексте киевских реалий и на благо киевской общины не стоит и думать», – сказал Горбаль.

«Вместо выборов начинается фарс. Принимать участие в котором, и соревноваться со своими то ли оппонентами, то ли однопартийцами я не имею желания и не вижу смысла», – добавил он.

От «УК»:о доброй половине перечисленных здесь персонажей вы можете прочитать в «Украине криминальной» – стоит только ввести фамилию в «поисковик». Особенно рекомендуется работникам прокуратуры…

Список рекомендуемых публикаций

Виталий Кличко:

«Будущего мэра Киева воспитала мафия» (фото)

«Виталий Кличко и друзья-бандиты (фото)»

«В.Кличко: квартиру от киевлян передарил Хамасу»

«За Кличко с Доном Кингом договорилась мафия (фото)»

Виктор Пилипишин:

Литвин требует кресло спикера Рады, налоговую службу и должность мэра Киева

Вадим Гладчук:

Николай Катеринчук:

«На Киев метит «Коля-говорун»!

Александр Турчинов:

«Чекист-баптист. Часть первая»

«Чекист-баптист. Часть вторая»

«А.Турчинов – сектант с железной хваткой бизнесмена»

«Дело ЕЭСУ»: вклад ГПУ и Александра Турчинова»

«На Киев претендует скандалист и провокатор! Расхлебывать – всем киевлянам?»

Дмитрий Табачник:

«Дмитрий Табачник посоветовал Ющенко… повеситься»

Олег Тягнибок:

«Партия «Свобода»: «Арийцы» на марше. Часть первая»

«Партия «Свобода»: «Арийцы» на марше. Часть вторая»

«Тягнибок видит только два пути: либо хаос, либо гражданская война»

«Антижидомоскаль» Тягнибок пообещал «кровавую» революцию»

«Тягнибоковская семейная идилия: «Приведешь домой москалиху или жидовку… – отрекусь от тебя»

Юрий Луценко:

«В МВД у Луценка круговая порука»

«Чечетов нашел десятки тысяч людей, которые должны набить морду Луценко»

«Терминатор» на митинге обозвал Януковича козлом»

«На Луценко уже открыли 26 уголовных дел»

Александр Пабат:

«Крысиные гонки» столичных стритрейсеров: лидирует Александр Пабат!»



Михаил Бродский:

«Волков: Тимошенко стоит на коленях перед бандой Бродского-Турчинова-Томенко»

«Миша Бродский как истинный джентльмен изменил Тимошенко с партнером по матрасу»

«Бродский разгоняет киевсоветовскую скуку матюками»

«Бродский загонит алиментщиков в концлагеря»

Exit mobile version