Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 серпня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 серпня

02.08.2014 о 13.20 до Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції телефоном від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе по вул. Новокримській, виникла бійка. Патрульною службою міліції на місці було встановлено, що о 13.10, під час розпиття спиртних напоїв між раніше незнайомими непрацюючими місцевими жителями 1986 та 1966 р.н., на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин, виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої останній кухонним ножем, який мав при собі, спричинив постраждалому проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини. Травмований чоловік був госпіталізований до хірургічного відділення міської лікарні. Зловмисника було доставлено до райвідділу міліції. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

02.08.2014 о 19.30 до Дніпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшов рапорт співробітника сектору карного розшуку райвідділу про те, що в ході проведення слідчих (розшукових) дій встановлено, що 22.07.2014 о 08.00 біля одного з будинків по пр. Металургів, непрацюючий місцевий житель 1992 р.н., підійшовши до свого знайомого місцевого жителя 1990 р.н., який перебував у власному автомобілі (неофіційно займається перевезенням пасажирів) та в ході виниклого між ними конфлікту на ґрунті давніх неприязних відносин, з передньої панелі автомобілю, шляхом ривка, заволодів грошима 30 грн., після чого постраждалий від’їхав на автомобілі до одного з будинків по вул. Індустріальній, де о 08.30 до нього знову підійшов грабіжник та з даху автомобіля, шляхом ривка, заволодів ліхтарем з символом «ТАКСІ». Зловмисник був опитаний. Частину викраденого – ліхтар з символом «ТАКСІ» – вилучено. За даними фактами слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

02.08.2014 о 12.35 до Криворізького міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернувся непрацюючий місцевий житель 1977 р.н., який повідомив, що о 12.00 в парку ім. Богдана Хмельницького, невідомий, побивши руками по обличчю, заволодів його мобільним телефоном. Збиток склав 260 грн. Працівниками міліції за вчинення злочину «по гарячих слідах» доставлений до Дзержинського райвідділу міліції та опитаний непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1980 р.н. Викрадене вилучено. За даними фактами слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

02.08.2014 о 07.10 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернувся непрацюючий місцевий житель 1985 р.н., який повідомив, що о 05.00 біля одного з будинків по вул. Луговській, його непрацюючий знайомий місцевий житель 1993 р.н., вдаривши рукою по обличчю, заволодів ланцюжком з кулоном із жовтого металу. Грабіжник доставлений до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції та опитаний. Викрадене вилучено. За даними фактами слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

02.08.2014 о 11.05 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий місцевий житель 1984 р.н., який повідомив, що о 05.00 біля одного з будинків по вул. Луговській, його непрацюючий знайомий місцевий житель 1993 р.н., вдаривши рукою по обличчю, заволодів ланцюжком із жовтого металу. Грабіжник доставлений до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції та опитаний. Викрадене вилучено. За даними фактами слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

02.08.2014 о 10.30 до Дніпропетровського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернулась непрацююча місцева жителька 1978 р.н., яка повідомила, що о 10.20 біля одного з будинків по вул. Будівельників, невідомий, вдаривши рукою по обличчю, заволодів ланцюжком із жовтого металу. За вчинення злочину доставлений до райвідділу непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1983 р.н. Викрадене вилучено. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даними фактами слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

02.08.2014 о 19.30 під час проведення перевірки отриманої інформації, в ході проведення огляду (з дозволу господаря – непрацюючого місцевого жителя 1962 р.н.) одного з гаражів у гаражному кооперативі по вул. Донецьке шосе, у сина господаря – непрацюючого місцевого жителя 1981 р.н., з ящика зі слюсарним інструментом вилучено гранату без запалу. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Працівниками Павлоградського міськвідділу міліції за грабіж ланцюжка з хрестиком із жовтого металу у жінки 1984 р.н., який мав місце 28.03.2014, встановлений та опитаний раніше судимий місцевий житель 1987 р.н. За даними фактами слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж ланцюжка з хрестиком із жовтого у жінки 1943 р.н., який мав місце 30.07.2014, затриманий непрацюючий місцевий житель 1985 р.н. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За даними фактами слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...