На Київщині затримали жінку, яка ледь не вбила чоловіка власної сестри

В селі Копіївка Макарівського району під час розпивання спиртних напоїв дві жінки не поділили немолодого чоловіка, який половину життя провів за ґратами. В результаті останній опинився в лікарні з ножовим пораненням, а третя з любовного трикутника – в міліції.

Днями до Макарівського районного відділу міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про проникаюче ножове поранення живота у місцевого мешканця.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала для з’ясування обставин події встановила, що чоловік перед тим, як був доправлений до медичного закладу розпивав спиртні напої зі своєю цивільною дружиною та її сестрою.

Як з’ясувалось, трійця зібралась в приміщенні деревообробного цеху одного із приватних підприємств села Копіївка Макарівського району. Після чергової пляшки нетвереза жінка несподівано приревнувала 57-річного чоловіка до своєї сестри, з якою постраждалий проживав в цивільному шлюбі. Розлючена, вона вдарила обожнюваного ножем в живіт за те, що він не відповідав їй взаємністю на почуття.

Знаряддя для розриву любовного трикутника вилучили та направили на експертизу. Підозрювана у правопорушенні зізналася, та дала правдиві покази.

Також виявилося, що предмет пристрасті жінок кілька років, як звільнився з місць позбавлення волі, де провів 27 років за вбивство. Крім цього, вся компанія ніде не працює, і регулярно розпиває оковиту.

За даним фактом слідчим відділом Макарівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Міри запобіжного заходу обираються. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...