Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 176 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Приморського РВ викрито двох неповнолітніх мешканців міста Білгород-Дністровський, які шляхом ривка заволоділи сумкою та мобільним телефоном 42-річної жінки. Правопорушникі зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Працівниками Роздільнянського РВ під час огляду з письмового дозволу господаря домоволодіння 47-річного жителя району було виявлено та вилучено гранату Ф-1. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До Котовського МВ надійшла заява від 50-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи викрали його велосипед, який він залишив біля магазину. Сума матеріального збитку становить 1200 гривень. Вжитими заходами співробітниками карного розшуку викрито раніше судимого жителя міста, у якого вилучено речовий доказ. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками державтоінспекції при нагляді за дотриманням правил дорожнього руху на вулиці 50 років Жовтня, м.Котовська, було зупинено іномарку під керуванням місцевого жителя, в якій при перевірці виявлено невідповідність номера кузова номеру, який зазначений в технічному паспорті. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Автомобіль знаходиться на арешт майданчику.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 59-річний житель міста з заявою про те, що невідома особа викрала з його помешкання гроші в сумі майже 18000 гривень. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетна родичка потерпілого. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Під час несення служби співробітниками Білгород-Дністровського МВ викрито 35-річного жителя міста у якого під час огляду виявлено та вилучено шприц з рідиною бурого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

Працівниками Великомихайлівського РВ під час особистого огляду 48-річної жительки с.Цибулівка в присутності понятих в кишені куртки виявлено та вилучено штик ніж з дерев’яною ручкою часів Великої Вітчизняної війни, який, як вона пояснила, знайшла в лісосмузі.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 31-річного жителя міста, у якого за місцем мешкання виявлено та вилучено 915 патронів калібру 5,6 мм. Як пояснив правопорушник, вказані набої він отримав від невідомого з іншого міста та зберігав їх з метою збуту. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Кілійського РВ під час проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві 23-річного жителя с.Трудове виявлено та вилучено чотири поліетиленових пакета з сухою, подрібненою маріхуаною, загальною вагою сім кілограмів, два магазини від автомата Калашникова, 61 патрон калібру 5,45 мм., та три набої калібру 12 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...