«В районі» Трампа знову стріляли. Кажуть про замах

У США неподалік гольф-клубу, де грав кандидат на пост президента від Республіканської партії Дональд Трамп, сталися постріли. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного.

За даними джерел CNN, ціллю нападу був саме Трамп.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг запевнив, що колишній президент перебуває у безпеці. «Президент Трамп у безпеці», – заявив Чунг, додавши, що наразі немає жодної додаткової інформації про інцидент.

Ця подія сталася майже рівно через два місяці після того, як на Трампа було скоєно замах під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Тоді Трамп отримав незначне поранення вуха.

Білий дім також прокоментував ситуацію. Президент Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс були оперативно поінформовані про інцидент. У повідомленні зазначено, що вони «з полегшенням дізналися, що колишній президент Трамп у безпеці».

За інформацією CNN, співробітники Секретної служби США відкрили вогонь по підозрюваному, який, за попередніми даними, намагався напасти на Трампа під час його гри в гольф.

Обставини інциденту ще з’ясовують, триває розслідування.

Нагадаємо, снайпери Секретної служби убили 20-річного Томас Метью Крукса, який 13 липня вистрілив із гвинтівки AR-15 із даху будівлі біля місця, де виступав Трамп. Крукс також убив одного учасника мітингу і поранив двох інших. // Дзеркало тижня

You may also like...