У Києві затримали молодика, який пограбував 11-річну дівчинку

Зловмисник слідкував за малолітньою, коли та верталась зі школи додому, й біля будинку штовхнув дитину та вихопив її мобільний телефон. Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру, найближчі десять років він морже провести за гратами.

До Святошинського управління поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий чоловік пограбував її 11-річну доньку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група з ювенальними слідчими.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисник прослідкував за дівчинкою від метро, коли та поверталася додому зі школи. Дівчинка майже дійшла до свого будинку, коли порушник штовхнув школярку та вихопив з її рук телефон.

Оперативники сектору кримінальної поліції спільно з відділом кримінального аналізу встановили особу порушника та затримали 22-річного місцевого мешканця у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...