Харьковская милиция – правильная милиция!

Харьковская милиция – правильная милиция! 6 лютого 2006 року на Вашому сайті була розміщена інформація під назвою «Харьковчанина избил пьяный гаишник?», в якій було вказано на неправомірні дії двох працівників ДАІ УМВС України в Харківській області, які, знаходячись в нетверезому стані, нанесли тілесні ушкодження мешканцю Харківської області. Під час перевірки вказаних в інформації фактів було встановлено таке.

2 лютого 2006 року до Московського районного відділу ХМУ УМВС України в Харківській області надійшла заява жителя Харківської області, про те, що 2 лютого близько 20 години його автомобіль був зупинений двома працівники ДАІ, які, зі слів заявника, знаходилися в стані алкогольного сп’яніння, під час перевірки документів один із працівників ДАІ безпричинно наніс громадянину тілесні пошкодження. В цей же день заяву було зареєстровано в журналі реєстрації заяв і повідомлень про злочини Московського РВ ХМУ УМВС України в Харківській області, по даному факту проведені необхідні оперативні та слідчі дії: проведений огляд місця події, встановлена марка та власник автомобіля, в якому знаходилися працівники ДАІ, опитані свідки та очевидці події.

Вказана подія 06.02.2006 була предметно обговорена на колегії Управлення МВС України в Харківській області за участю прокурора області, визначені причини та умови які їй сприяли, відпрацьовані заходи для недопущення аналогічних порушень на майбутнє.

10 лютого відбулися загальні збори особового складу УДАІ УМВС України в Харківській області Державтоінспекції, на яких дії працівників ДАІ були піддані жорсткій критиці та були одностайно засуджені членами трудового колективу.

Управлінням МВС України в Харківській області за заявою мешканця Харківської області було проведено службове розслідування, за результатами якого вказані у заяві обставини частково підтвердились. Зібраний в ході службового розслідування матеріал направлений до прокуратури Харківської області, де за результатами його розгляду 06.02.2006 була порушена кримінальна справа за фактом нанесення тілесних ушкоджень. На даний час кримінальна справа знаходиться на стадії досудового слідства. Працівники ДАІ відсторонені від виконання службових обов’язків. Вирішується питання про їх звільнення з органів внутрішніх справ за здійснення вчинку, який дискредитує звання працівника міліції.

ЦГЗ УМВС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

You may also like...