Геноцид – 2006 на Борщагівці. За що мєр катує киян?

Геноцид – 2006 на Борщагівці. За що мєр катує киян? “Шановні працівники редакції «України кримінальної»! До Вас звертається один з жителів нашої «Європейської столиці», який, як і багато інших киян, потерпає від злочинних дій «нашої» нової Київської влади. І раніше нам, жителям Борщагівки (вул. Жмеринська 4, 6; Зодчих 60, 62; вул. Ромена Ролана,13 г  та інших прилеглих будинків ) жилося не зовсім солодко. Сміття вивозилось не регулярно і періодично спалювалось, прямо в контейнерах. Наші колективні листи на адресу мера міста, та голови Святошинської районної державної адміністрації ,знаходили якусь підтримку по наведенню порядку на  підлеглій території  нашого улюбленого ЖЕКу 805. Та, на превеликий жаль, порядок підтримувався не довго.           

Те, що  тепер відбувається в нашому мікрорайоні, не йде ні в яке порівняння з «витівками» минулої влади. ЖЕК  805 вирішив заощадити на здоров”ї громадян,які  проживають в навколишніх будинках та на здоров”ї наших дітей, які страждають від чарівних ароматів, які розповсюджуються від сміттєзбірників, що  спорожняються дуже рідко. В під”їзді стоїть такий сморід, що приходиться закривати носа і рота, щоб не спровокувати якихось негативних наслідків для здоров’я. Не менш «приємний»аромат і на вулиці. Та описані вище негаразди не можна і близько зрівняти з наслідками «НОУ  ХАУ»,яке втілюється на Борщагівці (можливо це  нова екологічна розробка КМДА на чолі з Головою?).

       Перший етап:сміття не вивозиться цілими тижнями, і не тільки побутове, а звалюється в величезні купи. Потім працівники ЖЕКу його  розкладають на  окремі кучі. Одна, та що горить, поближче до дитячого садка, а інша – залишається  біля бойлерної та трансформаторної.       

Другий етап: спалювання ( з  регулярністю: один-два  рази в тиждень, а то і три рази, в залежності від стадії накопичення відходів. Цей їдкий дим виїдає  очі і отруює не тільки жителів навколишніх будинків, а і дітей ,що перебувають в дитсадку(на відстані 3-5 метрів від цього реактора нашого «маленького Чорнобиля»;учнів школи № 76,особливо,коли проводиться урок фізичного виховання на відкритій місцевості; та дітей ,що граються на тому шматку дитячого майданчика, що залишився вільним від смітників. Діти починають звикати до такого оточення, і частенько  порпаються в смітниках. Всі слова можновладців міста і держави про піклування  за здоров”я дітей-звичайний популізм та  свідчення формального виконання їхніх  прямих обов”язків.      

  Останнє «НОУ ХАУ»:висипаються побутові відходи з контейнера для сміття, присипаються   товстим шаром сухого листя, а потім –Другий етап: спалювання. Ви можете уявити цей сморід?   Всі чиновницькі коридори нами вже пройдено. Звертаємось до шановних працівників Вашого видання з проханням допомогти покласти край злочинній бездіяльності керівництва нашого міста та ЖЕКу. Несвоєчасне  вивезення і накопичення сміття призводить до його спалювання, сприяє розведенню комах, шкідників, гризунів, перенесенню інфекційних хвороб.       Халатність посадовців на фоні сміттєзвалищ справляє негативний вплив на здоров”я та виховання  підростаючого покоління і  викликає у дорослого-зневіру в перспективі покращення життя.     

   З надією на Ваше розуміння та ефективну допомогу. З повагою, мешканці мікрорайону.

За дорученням  жителів – Анатолій Провотар”. 

От “УК”: Мэру из “космоса”, занятому самопиаром и обеспечением семьи, киевлян с их проблемами не видать. Свои бы успеть “порешать” до референдума об его отставке.  

You may also like...