У Стаханові мати змушувала рідну дочку займатися розпустою з дорослими чоловіками

Існує думка, що фільми з жорстокими кадрами насильства – усього лише хвора фантазія режисера. На жаль, це не завжди так. Часом кадри з реального життя шокують і не залишають байдужими навіть досвідчених працівників міліції.

Раніше судима 23-річна мешканка Стаханова нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за скоєння розбійного нападу.

Опинившись на волі, молода жінка забрала з дитячого будинку свою 6-річну доньку, яку вона народила, перебуваючи за ґратами.

Спочатку молода стахановчанка намагалася зображувати з себе хоч мало-мальськи порядну матір: влаштувалася на роботу, активно займалася вихованням дочки, водила її до дитячого садочка і до гуртків самодіяльності. Здавалося, вона всіляко намагається подарувати власній дитині турботу, ласку і тепло, яких дівчинці так бракувало.

Однак «материнського» інстинкту молодій жінці ледь вистачило на чотири місяці, після чого «турботлива матір» повернулася до колишнього життя – стала зловживати спиртними напоями, вести антиморальний спосіб життя й взагалі перестала піклуватися про свою доню.

Дівчинка фактично була надана сама собі.

Найімовірніше, 7 років, проведені за ґратами не пройшли для жінки безслідно, викорінивши всю людяність, яка ще залишалася в ній.

«Ненька» змушувала свою маленьку донечку дивитися на свої інтимні стосунки з чоловіками.

Бували випадки, коли мама насильно залучала власну дитину до подібних «ігор» із собою та чоловіками.

Останньою краплею для маленької дівчинки послужили події, що відбулися в середині серпня поточного року, коли матуся зі своїми двома знайомими чоловіками після спільного вживання спиртних напоїв, погрожуючи фізичною розправою, змусила власну дочку задовольняти інтимні бажання цих чоловіків.

Після тих жахливих подій дівчинка втекла з дому.

Співробітниками стахановської міліції вона була знайдена й доставлена до притулку.

На теперішній час «турботлива матуся» і двоє її знайомих чоловіків, до речі, також раніше судимих, заарештовані. Стосовно них порушено кримінальні справи за статтями 156 частиною 2 і 153 частиною 3 КК України.

Санкції даних статей передбачають максимальну міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Що в найближчому майбутньому чекає на цих людей, визначить суд.

Дівчинка дотепер перебуває в притулку. І, яким би не було рішення суду, покалічену психіку дитину й жахливі спогади про дитинство, буде дуже складно виправити. Бережіть, любіть і піклуйтеся про своїх дітей, адже діти – це наше майбутнє.

 

Олена Карташова Стахановський МВ УМВС України в Луганській області

You may also like...