Крадія ноутбука затримали на «гарячому»

Днями продавці однієї з міських крамниць затримали на «гарячому» 26-річного жителя Шостки, який намагався вкрасти з прилавку магазину ноутбук. 

Олександр потрапляв до міліції вже не перший раз і ось чергова спроба крадіжки закінчилась для нього черговим строком ув’язнення.

В той день молодий чоловік прогулювався по місту. Роботи він не мав та і бажання кудись влаштуватися працювати теж. Тож і слонявся чоловік по місту в пошуках пригод. Близько 17-ї години він вирішив зайти погрітися до крамниці, яка торгує комп’ютерною технікою. «Заразом подивлюсь на технічні досягнення».

З Олександром в магазин зайшли двоє парубків. Хлопці мали наметі придбати комп’ютер. Поки персонал крамниці займався потенційними покупцями, молодий чоловік ходив по приміщенню, роздивляючись товар.

Несподівано, Олександр помітив залишений на прилавку ноутбук. Озирнувшись навкруги та зрозумівши, що увага продавців прикута до покупців він вирішив вкрасти вподобану річ. «А чому б і ні, я зараз його винесу та продам, а грошенят витрачу» – міркував Олександр. Та не так склалося, як гадалося.

Не встиг молодий чоловік заховати комп’ютер під курточку, як його дії побачили продавці. Вони почали голосно кричати. Та незважаючи на це, злодій кинувся тікати з крамниці. Та на порозі його зупинив робітник магазину, якій почувши галас вийшов з підсобного приміщення. Олександр намагався відштовхнути чоловіка але той виявився сильніший. Тут підбігли і інші працівники. Гуртом вони загнали крадія в глухий кут та затримали до приїзду правоохоронців.

Зараз міліціонери перевіряють Олександра на причетність до скоєння інших подібних злочинів. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 ч. 1 КК України «Пограбування».

Тетяна Меняйло,
СЗГ Шосткинського МВ
ГУМВС України в Сумський області

 

You may also like...