Вбив матір, бо на горілку грошей не дала

Алкоголь перетворює людей на тварин! Ця істина була доведена не одним поколінням. А скільки по світу знівечених цією заразою сімей, ніхто не знає, але українцям відомо одне – якщо в родині з’явився алкоголік, це горе, бо зазвичай витягнути його з цих лещат дуже важко. А інколи пиятика доводить до більш сумних трагедій. 

Так, днями до Бобровицького райвідділу міліції зателефонували мешканці одного з сіл і повідомили, що у власній оселі знайшли мертвою 66-річну місцеву мешканку. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Прибулі на виклик міліціонери встановили, що бабуся померла не своєю смертю. Під час первинного огляду були виявлені сінці на тулубі. Остання мешкала разом з сином.

В результаті розтину у загиблої були виявлені тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів ребер, множинні садна та синці на тілі, закрита травма грудної клітини.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що напередодні син загиблої, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, попросив у неї грошей на горілку, остання якраз на передодні отримала пенсію. Мати відмовила синові, на цю відповідь парубок дуже розлютився та вдарив матір кулаком в обличчя. Жінка впала на підлогу, син почав їй наносити удари по тулубу. Скільки наніс ударів – не пам’ятає, а потім забрав гроші і пішов з дому. Коли виходив, мати лишилася лежати на підлозі у будинку, де і померла від отриманих травм.

Наразі вбивцю затримано, проти нього порушена кримінальна справа, подальшу його долю вирішить суд.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області
 

You may also like...