Кримінальні хроніки Державної служби охорони на 17.11.2010

У Черкаській області працівники міліції отримали сигнал "Тривога" із аптеки, яка знаходиться під охороною. Прибувши на місце події, до правоохоронців звернулася продавець аптеки із заявою. Жінка розповіла, що невідомий громадянин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, із хуліганських спонукань наніс їй тілесні ушкодження та зник у невідомому напрямку. 

Діючи рішуче та професійно грамотно, працівники міліції за наданими прикметами по "гарячих слідах" затримали 46-річного громадянина.

Затриманого доставлено до чергової частини Соснівського РВ УМВС України в Черкаській області.

У Харківській області працівники міліції під час відпрацювання прилеглої території помітили підозрілого громадянин, який при появі правоохоронців нервував і поводився неадекватно.

Зупинивши підозрілого громадянина на зупинці громадського транспорту, працівники міліції здійснили його поверхневий огляд під час якого виявили у 43-річного підозрюваного кухонний ніж.

Затриманого доставлено до чергової частини Комінтернівського РВ ГУМВС України в Харківській області.

Загалом упродовж минулого тижня безпосередньо за участю особового складу підрозділів Державної служби охорони МВС України припинено 563 злочини та затримано 6 349 зловмисників. Зокрема, розкрито 12 злочинів, пов’язаних з наркотичними засобами та психотропними речовинами. За адміністративні правопорушення притягнуто до відповідальності 1178 осіб.

ДЗГ МВС України
(за матеріалами ДСО МВС України)
 

You may also like...