Колишній в’язень, щоб уникнути покарання за вбивство, інсценував ДТП

Близько шостої години ранку на узбіччі дороги в м. Горлівці було виявлено бездиханне тіло 46-річної місцевої мешканки.

За словами Дмитра Соломенцева, заступника начальника карного розшуку Микитівського РВ, коли слідчо-оперативна група виїхала на місце події, перше припущення було – жінку збив автомобіль. І лише судмедекспертиза винесла інший висновок – смерть настала від удушення.

Відразу ж підозріння пали на співмешканця, з яким неодноразово, за свідоцтвом сусідів, жінка випивала. В ході з’ясування обставин стало відомо, що 46-річний співмешканець розпустив руки під час чергового гуляння, та так, що його вірна подруга віддала Богові душу. А оскільки він був навчений гірким досвідом і вже відбував покарання у вигляді позбавлення волі за вбивство, вирішив інсценувати дорожньо-транспортну пригоду. Для цього вночі виніс бездиханне тіло на край дороги, покидав її черевики в різні боки, а сам попрямував додому, сподіваючись, що його план спрацює.

Проте з цієї задумки нічого не вийшло. Вже до кінця дня на підозрюваного в скоєнні тяжкого злочину одягли кайданки. За фактом умисного вбивства порушена кримінальна справа. Попереду у затриманого знову довгий шлях до свободи.

Тетяна Семенова, Прес-служба Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...