Розкрито вбивство в черкаському дитсадочку, де батько хлопчика зарізав його вітчима

Найчастіше через чвари батьків страждають діти. Коли мати Валентина (імена змінено з етичних міркувань) вирішила розлучитися з Андрієм, їхній малюк був ще зовсім маленьким, й вона розпочала життя з нової сторінки та навіть і не здогадувалась, яка страшна трагедія чекає в подальшому її сім’ю.

Коли Сергійко трішки підріс, почав ходити до дитячого садочка. Після закінчення дня, діток зазвичай забирають батьки або родичі додому. Того дня за хлопчиком прийшов чоловік, який представився Андрієм – батьком Сергія. Вихователька ніколи не бачила цього чоловіка, тому не зволікаючи і хвилини, одразу ж зателефонувала додому до малюка. Слухавку взяла бабуся і попрохала ні в якому разі не відпускати хлопчика з батьком і попередила, що забрати Сергійка прийде хтось із родичів.

Через деякий час до дитячого садка прийшов вітчим хлопчика, але його перестрів батько Сергія. Почалася сварка. На щастя діти були в групі, тому не бачили всього того жаху, який відбувався. Батько і вітчим почали з’ясовувати стосунки, вороже настроєний Андрій напав на вітчима своєї дитини, почалася бійка. Батько Сергія витяг ножа та почав безжально наносити колоті рани в область серця вітчиму дитини. Криваву різанину вдалось зупинити, пораненого одразу ж направили в медпункт. Медична сестра надала першу необхідну допомогу. Жінка викликала швидку, але в цей час чоловік втратив свідомість і більше до неї не повертався. Медсестра дитячого садочка разом із працівниками швидкої допомоги  намагались реанімувати пораненого, роблячи непрямий масаж серця, але було вже запізно. Лікарі констатували смерть потерпілого.

Коли до чергової частини надійшов тривожний дзвінок із дитячого садка, слідчо-оперативна група негайно ж виїхала на місце трагедії для з’ясування всіх обставин злочину. «По гарячих слідах» правоохоронцями було затримано вбивцю, який заздалегідь перевдягнувшись і викинувши знаряддя вбивства, хотів замести сліди та зникнути, але йому цього не вдалось, так як відбитки його долонь та взуття лишились на місці злочину. Вже на відтворенні трагічних подій, чоловік повністю у всьому зізнався, детально розповідаючи всі аспекти страшної трагедії. Експерти працювали до пізньої ночі, виявивши докази вини затриманого. Зловмисник направлений до райвідділу міліції. На даний час проводяться слідчі дії. Та можна з упевненістю сказати, що на вбивцю чекає суворий вирок суду та чималий термін позбавлення волі.

Нерозважливість і часте непорозуміння може призвести до трагедій. Випадок в одному із садочків міста Черкас, це ще один доказ цього. В одну мить, через сімейні непорозуміння, які можна було вирішити полюбовно, дитина залишилась без двох батьків – біологічного та названого.

ВЗГ УМВС України в Черкаській області

МВС України
 

You may also like...