На Чернігівщині затримали сімейного дебошира, який скоїв убивство

Днями в одному з сіл Ріпкинського району сімейні «розбірки» закінчилися вбивством. Під дією емоцій люди не розуміють, що коять, а коли на ранок прокидаються, починають розуміти, що наступний ковток свободи вони можуть взагалі не зробити ніколи, тоді по-справжньому стає страшно.   

До чергової частини Ріпкинської міліції зателефонував мешканець одного з сіл Ріпкинського району і повідомив, що в сусідському будинку він виявив тіло господаря.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Прибулі на виклик міліціонери встановили, що діда вбили, про це свідчили численні ножові поранення на тілі.

Міліціонери почали опитувати сусідів, вилучати речові докази, встановлювати обставини злочину. Було з’ясовано, що господар раніше мешкав з співмешканкою, але згодом він її вигнав, через що постійно конфліктував з сином коханки, якого оперативники «вирахували» і затримали через кілька годин після отримання інформації про злочин. Чолов’яга під час допиту розповів, що того дня він зустрів діда на вулиці, він покликав його до себе. В будинку в нього з господарем виник конфлікт, під час якого він завдав йому декілька ударів ножем, а коли зрозумів, що накоїв, злякався і втік.

Наразі чоловік затриманий, проти нього порушена кримінальна справа за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває розслідування.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області

МВС України

 

You may also like...