Чоловік під час сварки не знайшов слів і продовжив спілкування за допомогою ножа

27 січня 2011 року до чергової частини Первомайського міськвідділу міліції Миколаївської області від голови селищної ради надійшло повідомлення про те, що на території села загинула жінка.

Співробітниками слідчо-оперативної групи райвідділу було встановлено, що в одному із домоволодінь місцевий мешканець під час сварки із своєю співмешканкою ножем наніс їй удар, від якого жінка померла на місці. Ця подружня пара вже достатньо довгий час мешкала разом та, із слів сусідів, не можна було сказати, що сварки в їх родині були частим явищем. Але цього дня, напевно, було недостатньо словесних аргументів, і ніж став останнім доказом однієї із сторін.

За даним фактом слідчим відділом Первомайського МВ УМВС України в Миколаївської області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Ведеться слідство.

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...