Крапку в конфлікті між чоловіками поставила куля

До Орджонікідзевського міськвідділу міліції зателефонували стривожені громадяни та повідомили, що в одному з будинків міста Дніпропетровська, що на вулиці Калова, знаходиться труп чоловіка.

На місце надзвичайної події негайно виїхала слідчо-оперативна група. За вказаною адресою на підлозі коридору з вогнепальним пораненням голови ліворуч був виявлений труп раніше судимого 32-річного господаря оселі. Вікно коридору було розбите, вхідні двері на замок не зачинені. Порядок у домі порушений не був. Також правоохоронці не виявили слідів боротьби. Однак були виявлені войлочні пижі до мисливського набою 12-го калібру, деформовану кулю. На гардині також були сліди вогнепального пошкодження. Усе це давало підстави для відновлення картини злочину.

Чітка робота оперативників дала змогу того ж дня затримати 24-річного кримінальника. Працівники міліції встановили, що у ніч на 5 березня в одному з кафе міста між ним і постраждалим виник конфлікт. Як це часто буває у таких випадках, привід був майже формальний – нібито один у іншого минулого літа поцупив рибальські сітки. На жаль, з’ясування стосунків не вичерпалося розбірками у кафе. Поки майбутня жертва ще залишалася у розважальному закладі, зловмисник поїхав додому по мисливську рушницю. Узявши зброю, лиходій прийшов до домоволодіння свого знайомого і став чекати.

Господар оселі приїхав додому опів на третю ночі. Розв’язка конфлікту між двома чоловіками була блискавичною. Коли хазяїн відкрив двері і зробив крок у хату, пролунав вистріл. Через вікно прихожої кримінальник поцілив жертві просто у голову. Чоловік помер на місці.

Та уникнути відповідальності за свої дії кримінальнику не вдалося. Після затримання працівниками міліції він не став виправдовуватися. За скоєння умисного вбивства йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. Слідство в справі триває.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

МВС України

You may also like...