Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Вночі, у столиці сталося зіткнення 4-х автівок, тяжко травмовано водія (ФОТО)

На початку третьої години ночі, у неділю, на проспекті Перемоги, неподалік перехрестя з вулиці Вернадського було пошкоджено одразу чотири авто.

За попередніми даними події тут відбувались таким чином. В напрямку автостанції «Дачна» рухався автомобіль «Geely», водій не зміг впоратись з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілями «Nissan Almera» і «Volkswagen Passat». Після цього некероване авто опинилось на зеленій зоні, де врізалось у припаркований «Renault Megane». Але і після цього машина продовжила свій рух і зупинилась через кілька десятків метрів, перекинувшись на дах. В «Geely» крім 23-річного водія був пасажир. Він якимось дивом не отримав пошкоджень, а от водія з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, закритою травмою живота, струсом головного мозку доставлено до лікарні. Всі свідки та учасники пригоди одноголосно стверджують, що водій  «Geely» був у нетверезому стані. Так це чи ні встановить експертиза. Однак судячи з характеру пошкоджень та траєкторією руху зазначеного авто його швидкість була перевищена.

Водії! Будьте уважними на дорозі. При виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, дотримуйтесь безпечної дистанції і уникайте різких маневрів.
                                                       
УДАІ м. Києва
 

Exit mobile version